luni, 6 iulie 2009

IN-CRE-DI-BIL!

Dragilor, despre asta treeeebuie sa va povestesc.
Invitat in emisiunea lui Brancu, Florin Petrescu(poate il stiti sub numele de "Axinte"), urmarea o parte dintr-o filmare in care mama lui Cabral s-a impiedicat si a cazut.

Plin de respect, ca orice vedeta respectabila, Petrescu era extrem de ingrijorat, intreband agitat de starea de sanatate a doamnei, transmitandu-i sanatate si toate cele bune la aflarea vestii ca totul este in regula.
Frumos, nu? Pacat, insa, ca NU acesta a fost scenariul! La vederea doamnei cazand, animalul nu a reusit sa dea alta replica decat: “Da' vezi, Cristi, ca Dumnezeu nu e cioara? Mama lui cabral sa cada.... Cabral e baiat fain; pacat ca...traieste."

Mentalitatea unor oameni este absolut incredibila. Asta se numeste discriminare, fenomen nu tocmai acceptat de lege, daca imi amintesc eu bine. Dar de cateva zile nu se intampla nimic. Florin Petrescu se plimba linistit si gratios ca un porumbel ce este el, scuipand CIORILE. Omite, totusi, un lucru destul de important: are aspect de porumbel(manelist si cu burta, ce-i drept, dar PORUMBEL), dar are un interior mai negru decat orice cioara!

Pai da, asta este tara in care traim. Vorba aia: tara e frumoasa, pacat ca este locuita!
Daca aveti vreun gand de discriminare, va las link catre blogul lui Cabral, ca sa vedeti si din cealalta perspectiva. Pentru Cabral, da click AICI.

Un comentariu:

Spr1nG! spunea...

Nu sunt tocmai una dintre persoanele alea limitate, insa nu inghit ciorile! Da, ciorile! Aici nu ma refer la oamenii de culoare, mulatri si alte tipuri. Ma refer la tigani, ei sunt CIORILE pentru mine si m-as transforma in Hitler pentru ei :) Vis-a-vis de legislatia asta referitoare la discriminare, nu ti se pare putin absurda? :) Adica, pe bune, eu unul nu imi manifest ura fata de ciori decat verbal. Nu am facut nimic niciodata impotriva lor. Insa daca eu spun ceva nelalocul lui, sunt tras la raspundere pentru asta. Ti se pare normal? E vorba doar de niste cuvinte. Cine are creier, nu le ia in seama, cine nu...